Tag Truck Thousand

We zijn trots op onze organisatie, ons personeel en ons materieel. Naast alle trucks, trailers en containers die dagelijks ingezet worden, hebben we een aantal bijzondere trucks die in onze geschiedenis een mooie rol spelen. Eén daarvan is truck nummer 1000. Speciaal voor het 50-jarig jubileum is deze truck in een nieuw jasje gestoken om deze trots extra aandacht te geven én om u uit te dagen in de actie Tag Truck Thousand!

Tag en win!

Truck 1000 is ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in een nieuw jasje gestoken. Ziet u Truck 1000? Pak dan uw smartphone, maak een mooie foto en deel deze foto op onze Facebook-pagina o.v.v. #proudtobe50. Daarmee maak je kans op een geheel verzorgd programma ‘One out of Thousand’ bij de Van Den Bosch Experience voor twee personen. Daarnaast verloten we iedere maand een extra prijs. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Dus ziet u ‘Truck 1000’, pak dan uw smartphone en deel uw foto met tag #proudtobe50!

Naar de actievoorwaarden →

Geschiedenis Truck 1000

In 2008 bestelde Van Den Bosch 32 nieuwe Volvo trucks, in deze serie zat ook de 1000ste Volvo voor Van Den Bosch. Om deze mijlpaal te markeren hebben Volvo en de leverancier BAS Groep bv een Volvo FNL 780 over laten komen vanuit Amerika. Deze is in Nederland gespoten in de huisstijl van Van Den Bosch. Vervolgens is deze truck weer ‘afgeplakt’ en per schip naar het hoofdkantoor van Volvo in Zweden verscheept. Daar heeft Peter van den Bosch in het bijzijn van een aantal werknemers en vertegenwoordigers van Volvo en BAS Groep de sleutels van deze bijzondere truck overhandigd gekregen.

Momenteel wordt deze truck ingezet in het dagelijks werk van Van Den Bosch. Dit werk vindt voor 95% plaats binnen Nederland en heeft inmiddels ruim 500.000 kilometer op de teller gebracht. Maar ook voor bijzondere gelegenheden wordt Truck 1000 ingezet. Zo haalt Van Den Bosch haar jubilarissen op met deze truck, wordt hij regelmatig ingezet bij voorlichtingsactiviteiten op scholen en heeft hij een prominente rol gespeeld bij de kleurwedstrijd op KidsDay.