To the next level

Onze hartelijke gelukwensen aan de firma Van Den Bosch met het vijftigjarig jubileum. ‘Proud to be 50’ is duidelijk de juiste bewoording. Echter nog belangrijker ‘To the next 50’! Het is een bijzonder en dankbaar moment voor een ieder die betrokken is bij Van Den Bosch.

Mijn welgemeende felicitaties aan de drijvende kracht van het bedrijf, de heer Peter van den Bosch, met deze buitengewone mijlpaal. Deze zou echter onmogelijk zijn geweest zonder de enorme daadkracht en jarenlange inzet van zijn vader, Ad van den Bosch, die op zijn beurt, bijna vijftig jaar geleden, de vrachtauto met aanhang van zijn vader, Piet van den Bosch, overnam. Als gedreven voorman heeft Peter van den Bosch menig parcours overwonnen en is hij de niet te verslijten ‘motor’ achter de vele wagens die het bedrijf thans telt. De generaties Van den Bosch, met echtgenotes, hebben dit weten te realiseren door hun warme en sociale uitstraling, oprechtheid en vertrouwen! Last but not least; een goed en bekwaam team dat zich inzet voor service en kwaliteit! Zonder meer iets om trots op te zijn.

Ook op het gebied van kosher transport heeft Van Den Bosch de laatste tien jaar een sterke positie behaald. De vele tankcontainers van firma Van Den Bosch beschikken over een koshercertificaat en het bedrijf heeft ook dedicated kosher containers, afhankelijk van de wens van de klant. Menige bedrijven, in Europa en daarbuiten, die kosher transport nodig hebben doen een beroep op Van Den Bosch. Voor elk kosher transport dient een kosherverklaring bij het bedrijf aangevraagd te worden die er voor zorg draagt dat het transport volgens de strikte kosher regels gereinigd en vervoerd zal worden.

Mijn wens aan de Van Den Bosch- familie is dat het bedrijf nog vele goede en succesvolle jaren tegemoet zal gaan met de hoop dat men over vijftig jaar zal kunnen zeggen: ‘Proud to be 100’. Go for it!

 

Rabbi P.A. Meyers
Hager Kashrus Committee

 

 

« Terug naar het overzicht