Jubileum Van den Bosch Transporten

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie vijftigjarig jubileum! Een halve eeuw vakmanschap waarin wij al meer dan dertig jaar met elkaar samenwerken. En dat doen we met veel plezier!

Onze samenwerking ging in alle opzichten verder dan alleen spullen van A naar B vervoeren. Zowel Van den Bosch als Bavaria pionieren er graag op los, wat ervoor gezorgd heeft dat we veel bijzondere projecten met elkaar doorlopen hebben. De meeste met een goede uitkomst, maar uiteraard ging er soms ook wel eens iets mis. In goede en in minder goede tijden kunnen we op elkaar rekenen en dat is wat ons betreft de basis van een langdurige samenwerking.

Van vervoer van bier op pallet tot grote hoeveelheden wodkatransporten, en van het aanvoeren van bierdoppen uit Zuid-Duitsland en Zwitserland tot de bouw van een hypermoderne ‘Van den Bosch tank cleaning’ in Erp: niets is onmogelijk. De technische kennis vanuit Van den Bosch en de brouwerskennis van Bavaria hebben ervoor gezorgd dat we elkaar de afgelopen 30 jaar vaak vooruit hebben kunnen helpen.

En ook niet geheel onbelangrijk: we drinken ook geregeld een biertje samen. Dat is wat ons betreft de kroon op het werk. Ambitie en plezier gaan bij ons hand in hand en we kijken dan ook uit naar de volgende 50 jaar waarin we samen ongetwijfeld weer mooie dingen gaan beleven. Proost!

 

« Terug naar het overzicht