50 jaar Van den Bosch Transporten

In 1987 verstrekte AVEBE de eerste transportopdracht aan Van den Bosch Transporten. Ruim 20 jaar nadat Ad van den Bosch zijn bedrijf had opgericht. Al vrij snel volgden meerdere opdrachten en dat resulteerde in een prettige samenwerking tussen AVEBE en Van den Bosch Transporten van ondertussen bijna 30 jaar.

In deze periode hebben we gezamenlijk gewerkt aan het opzetten van Intermodale transportconcepten naar vele landen in Europa. Een transformatie van een typische wegvervoerder naar een aanbieder van Intermodaal transport. Dat is een uitstekende strategie gebleken. In overleg met Van den Bosch heeft AVEBE initiatieven in gang gezet om samen met onze klanten te werken aan duurzame transportconcepten. Van de weg naar spoor en shortsea: in 2014 kunnen we in feite niet meer zonder.

De kennis en ervaring vanuit de Van den Bosch organisatie is voor ons altijd van doorslaggevend belang geweest. Welke transittijden moeten we aanhouden ? Welke terminals worden er gebruikt? Op welke wijze wordt lokaal het transport georganiseerd nadat containers op terminals zijn aangekomen? Heeft Van den Bosch voor AVEBE een rapportage waarmee we kunnen volgen waar de containers zich bevinden? Zo maar enkele vragen die belangrijk zijn geweest om een nieuw project te laten slagen.

Was dat altijd zonder problemen? Uiteraard niet, maar deden zich knelpunten voor, dan werden deze in goed overleg opgelost zonder dat onze leverbetrouwbaarheid in het geding kwam.

Van den Bosch Transporten namens de volledige AVEBE organisatie van harte gefeliciteerd met het 50 jarige jubileum.

 

Jan Poelman
Transport Manager
AVEBE

 

« Terug naar het overzicht