Proud to be 50

Van den Bosch Transporten bestaat 50 jaar in 2014. Een bijzondere mijlpaal waar we trots op zijn: trots op de mooie historie, die begon in 1964 met de eerste auto van Ad van den Bosch; trots op onze huidige organisatie en trots op onze plannen voor de toekomst. Daarom vieren we het gouden jubileum in 2014 uitgebreid onder de noemer ‘Proud to be 50’.

Ad van den Bosch startte in 1964 met zijn eerste auto in Erp. In de daarop volgende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in bulktransport. Zijn zoon en huidig eigenaar Peter van den Bosch heeft het familiebedrijf overgenomen en heeft Van den Bosch verder uit laten groeien tot een logistiek dienstverlener met internationale faam. Op dit moment is Van den Bosch Transporten actief vanuit 5 Europese landen met in totaal 7 vestigingen.

Jubileumjaar

Het hele jaar 2014 staat in het teken staan van het 50-jarig jubileum. Iedereen die verbonden is met Van den Bosch Transporten zal dit merken. Zo staan er verschillende activiteiten op de planning om ons jubileum groots te vieren.

Feestweek

Eind september kwam het jubileumjaar tot een spectaculair hoogtepunt tijdens de ‘Proud to be 50’-feestweek. Tijdens deze feestweek werd het jubileum uitgebreid gevierd in het bijzijn van onze klanten, leveranciers, medewerkers, charters en diverse overige relaties. Wij blikken terug op een zeer geslaagde feestweek en willen iedereen bedanken voor de vele mooie momenten die we samen hebben beleefd.

Klik hier voor een impressie.